6 вересня Huawei анонсує два нових телефони Honor, 8X і 8X Max, і обидва вони величезні. 8X має 6,5-дюймовий екран, а 8X Max отримав 7,12-дюймовий дисплей. Друга модель виглядає як планшет. Для порівняння, попередник телефону, Honor 7X, мав великий, але керований однією рукою 5,93-дюймовий екран.

Незважаючи на те, що ці розміри абсолютно підходять для пари великих пристроїв, вони можуть бути не такими велетенськими, як вони можуть виглядати: 8X і 8X Max використовують більш широкі пропорції, роблячи його візуально нижче.

Інша особливість полягає в додаванні написи на передній панелі, що означає, що дисплеї обох телефонів мають невеликі рамки.

Телефони дуже схожі на торішні 7X. Вони великі, у них є датчик відбитків пальців на задній панелі, і у них є подвійні задні камери.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Є кілька цікавих відмінностей у специфікаціях між ними: 8X поставляється з процесором Kirin 710 від Huawei, в той час як 8X Max використовує Snapdragon 636 Qualcomm. Більш дрібний 8X також мають камери з більш високою роздільною здатністю. Менший 8X також може отримати до 6 ГБ оперативної пам'яті, тоді як 8X Max застряг тільки до 4ГБ. “Проте старший брат” має набагато більшу батарею 5000 маг.

Ціна за меншу версію більше 200 доларів. Низька ціна, сучасний дизайн і непогані характеристики сподобаються покупцям.

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.uа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.