Canon анонсувала свою першу повнокадрову дзеркальну камеру і систему об'єктивів, названу EOS R. Незабаром після того, як суперник Nikon анонсував свої повнокадрові бездзеркальні камери, анонс EOS R означає, що японські японські гіганти тепер використовують high-end технології, кидаючи виклик Sony і Fujifilm.

Як і раніше, камера EOS R побудована навколо 30,3-мегапіксельного полнокадрового датчика з діапазоном ISO 100-40 000. Сенсор використовує двухэлементную систему автофокуса і пов'язаний з процесором зображення Canon DIGIC 8. Є сенсорний екран, а також електронний видошукач OLED та інформаційна панель на верхній частині камери.

В той час як камера в основному виглядає як зменшена DSLR, система EOS R відривається від традиційної схеми управління Canon кількома шляхами. В першу чергу, всі об'єктиви мають спеціальне кільце управління, а також циферблати для масштабування і ручного фокусування; це дозволяє налаштовувати параметри, такі як діафрагма, з самого об'єктива. На задній панелі камери також є змінна панель управління, яка може використовуватися для інших функцій.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Першими об'єктивами EOS R є 24-105 мм f / 4 L, 50mm f / 1.2 mm L, 28-70mm f / 2 L і 35mm f / 1.8 macro. Canon також випускає три адаптера для кріплення об'єктива для об'єктивів EOS SLR, в тому числі один з контрольним кільцем EOS R, а інший - з вставними фільтрами. Камера буде доступна за 2299 доларів або 3,399 доларів з 24-105-міліметровим об'єктивом в кінці жовтня.

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.uа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.