Samsung має намір відповідати на критичні зауваження щодо важливої функції Galaxy Note 9.

Хоча південнокорейська компанія зосередила велику увагу на ШІ, живлення цифрового помічника Біксбі, голосовий помічник залишається спірною особливість не з-за того, як він працює, а просто тому, що користувачі не можуть його відключити, як це було раніше.

Samsung розмістила фізичну кнопку Bixby на своїх флагманських смартфонів Galaxy S і Note, з моменту запуску Galaxy S8 у березні 2017 року (поряд з появою на телефонах -A, -J і -C). Galaxy Note 9 не є винятком.

Ця кнопка Bixby суперечлива. Вона знаходиться в легко доступному місці, і легкий дотик до нього приведе до виклику Bixby Home. Оскільки Galaxy Note 9 відрізнявся оновленим Bixby 2.0, Samsung прийняла рішення про те, що користувачі не зможуть відключити кнопку Bixby, навіть якщо більш старі версії коду допускають це на попередніх пристроях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ал тепер Samsung слухає зворотний зв'язок з користувачем і дозволяє відключити кнопку Bixby, навіть на Note 9. Варто відзначити, що Bixby не користується популярністю, але компанія продовжує поступово покращувати голосового помічника, в надії завоювати серця користувачів.

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.yа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.