Міцні смартфони - це пристрої, які бізнес-корпорації можуть надати своїм співробітникам, які працюють в суворих умовах, - це трохи спеціалізований ринок. Деякі споживачі, зрештою, вибирають свої смартфони, виходячи з того, наскільки добре вони витримують фізичні навантаження. Але ринок безумовно існує, і в даний час очікується, що ринок мобільних пристроїв на базі Android буде рости на 23% в рік протягом наступних п'яти років.

Не дивно, що Google тепер розширює програму Android Enterprise, яка також включає в себе міцні пристрої. Швидше за все, ви ніколи не чули про багатьох виробників цієї першої партії: Zebra, Honeywell, Sonim, Point Mobile, Datalogic. Panasonic, яка має довгу історію створення міцних пристроїв, також скоро стане частиною цієї програми.

Мінімальні вимоги до цих пристроїв досить прості: вони повинні підтримувати Android 7+, пропонувати оновлення для системи безпеки протягом 90 днів після випуску від Google і, оскільки вони є міцними пристроями, врешті-решт, повинні бути сертифіковані для захисту від проникнення і оцінені для тестування на падіння. Вони також повинні будуть підтримувати хоча б ще одну велику версію ОС.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

“Сьогоднішній запуск продовжує нашу прихильність поліпшення корпоративного досвіду для клієнтів”, - пише Google. “Ми сподіваємося, що ці пристрої дозволять компаніям використовувати нові варіанти використання смартфонів, щоб допомогти їм реалізувати свої цілі”.

Нагадаємо, що за даними DigiTimes, Apple буде першою компанією, яка випустить смартфон з 7 нм процесором.

Як повідомляв портал Знай.uа, джерела з посиланням на інсайдерську інформацію повідомляють, що компанія LG випустить смартфон середнього рівня Q9, що працює на базі операційної системи Android 8.1 Oreo‍.

Також портал Знай.uа писав, що команда розробників браузера Google Chrome, якому днями виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес.