Компанія Huawei була спіймана, оптимізуючи деякі зі своїх кращих смартфонів, щоб показати кращі результати продуктивності на тестах Benchmark. У вівторок зарубіжне видання AnandTech виявило, що P20 від Huawei запрограмований на максимальну продуктивність, особливо при запуску 3DMark, популярного додатка для бенчмаркінгу. Сьогодні компанія, що стоїть за 3DMark, що послідувала за заявою про те, що вона підтвердила результати виявила прийом на моделі P20, а також три інших телефонах Huawei з аналогічним поведінкою.

У списку “підкручених” телефонів - P20, P20 Pro, Nova 3 і Honor Play. Huawei зізнався в цьому в заяві адміністрації Android, заявивши, що його телефони призначені для налаштування їх продуктивності на основі програми, яка працює.

Коли користувачі запускали внутрішню версії 3DMark, яку телефони Huawei не змогли розпізнати, телефони показав результати набагато гірше тих, які були в онлайн-тесті продуктивності. Це показало, що телефони насправді не були досить потужні, щоб самостійно визначати вимоги до високої продуктивності, що означає, що контрольний бал не був точним відображенням того, як телефон буде обробляти типовий додаток без особливої уваги з боку Huawei.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В якості покарання 3DMark видалив рейтинги цих телефонів зі свого списку лідерів та зазначив, що “виробник не дотримується правила тестування UL”. Багато хто з їх результатів також були видалені.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.