Google відправив запрошення на захід 9 жовтня, яке майже напевно стане офіційним анонсом повністю Pixel 3 і Pixel 3 XL. Від запрошення не так багато інформації. Але є і підказки - просто проста фраза “I <3 NY”, яка тонко натякає на Pixel 3 з цифрою в серці.

Pixel 3 і Pixel 3 XL - це третє покоління лінійки Pixel, заснованої на Google, яка була вперше представлена в 2016 році. За останні кілька тижнів апаратні блоки обох пристроїв просочилися в мережу, даючи нам дуже гарне уявлення того, чого чекати від презентації. Очікується, що обидва пристрої отримають деякі поліпшення в дизайні, у тому числі суперечливі: великі вирізи на Pixel 3 XL і скло для бездротової зарядки на обох пристроях. Кожен з пристроїв Pixel також буде мати дві фронтальні камери і одну задню камеру.

Pixel 3 і 3 XL, можливо, вже просочилися в мережу, але під час минулорічного події також було представлено цілий набір апаратних продуктів, включаючи Pixelbook, Google Home Mini Max, Pixel і Clips. Таким чином, 9 жовтня є ще багато сюрпризів. Нагадаємо, що 12 вересня Apple проведе презентацію, представивши купу апаратних пристроїв, в тому числі і iPhone 2018, які вже чекають мільйони користувачів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.