Instagram запустила нову батьківську частину свого сайту Well Being сьогодні, яка призначена для керівництва батьками за інтернет-життям своїх дітей через програму та допомагає їм говорити про це. Сайт в основному просто додає батьків через налаштування конфіденційності та елементи управління контентом, наприклад, як зробити обліковий запис загальнодоступною або приватній або блокувати облікові записи.

Всі ці функції - старі новини, але цілком можливо, що батьки і підлітки поняття не мали, що вони існують. Компанія також пропонує деякі підліткові облікові записи, які батьки могли б запропонувати своїм дітям в якості позитивних зразків для наслідування, і пропонує деякі підказки для початку сеансу Instagram.

Веб-сайт не так вже і правильний, враховуючи, що це всі функції, які існують протягом деякого часу, але, принаймні, компанія намагається допомогти батькам перейти в світ онлайн, і стежити за життям своїх підлітків. Більш того, він дає зрозуміти, що Instagram надає глибоке вплив на соціальне життя підлітків, як позитивно, так і негативно. Так, вони можуть спілкуватися з друзями і повідомляти про свою здорового життя, але це також може змусити їх відчувати себе погано про себе і привести до знущань.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.