Шведська автомобілебудівна компанія Volvo Car Corporation у своїй штаб-квартирі в Гетеборзі представила концепт 360с, який оснащений системами безпілотного управління і позбавлений керма і педалей. Авто виглядає навіть футуристичнее Tesla від Ілона Маска, і справа не тільки у відсутності керма і педалей, а зовнішнього вигляду.

Volvo 360с з автопілотом п'ятого рівня може цілком самостійно пересуватися по дорогах загального користування без втручання водія. Стояти на світлофорах, змінювати смугу руху, і навіть паркуватися. Це все, що потрібно для пересування по місту без втручання.

За задумом творців, 360c може служити повноцінною спальнею, а ковдру, яке інтегровано в спальне місце, працює як ремінь безпеки для лежачих пасажирів. Це дуже сміливий концепт, але спати під час руху - дуже небезпечна затія, враховуючи навіть те, що це авто майбутнього.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Volvo 360с також трансформується в пересувний офіс, вітальню і розважальний простір. Концепт-кар оснастили електричною силовою установкою, яка приводить в рух всі чотири колеса.

Електромотори живлять літій-іонні батареї, розміщені під підлогою автомобіля.

Запас ходу на одній зарядці повинен проїхати мінімум 300 км. Такі цифри можуть показати Tesla справжні досягнення в області безпілотних електрокарів.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.