У день свого 10-річчя Google Chrome отримав масштабне оновлення з новим інтерфейсом. Крім зовнішнього вигляду, браузер отримав і новий менеджер паролів, і виправлення помилок. Судячи з повідомлень на форумі технічної підтримки, багато користувачів зіткнулися з проблемами у роботі програми. Схоже, перестаралися.

Скарги людей пов'язані з відображенням веб-сайтів і поведінкою браузера при взаємодії з деякими типами вмісту. Помилки і вильоти зустрічаються у версіях браузера для Windows і Android. Цілком можливо, що помилки зустрічаються і на інших операційках, але вони не такі популярні як Windows і Android, щоб цю помилку помітили.

Один з користувачів поскаржився, що замість сайтів у нього відображаються порожні вкладки. Також є повідомлення про те, що Google Chrome не відтворює флеш-контент, а зберігає його у форматі SWF. До того ж у людей є претензії до функцій блокування повідомлень і переходу між сторінками за допомогою свайпов, а також вильотів при відкритті нових вкладок. Варто відзначити, що всі ці помилки є критичними, заважаючи користуватися серфити в інтернеті. Проблеми помічені навіть при вході на популярні сайти. Наприклад, Twitter завантажується тільки в режимі інкогніто, а в Facebook не видно частину іконок.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувачі Android більшою мірою не скаржаться на стабільність роботи, а на відсутність функцій. Людям не вистачає нічний теми оформлення, так як світлий інтерфейс при недостатньому освітленні сильно напружує очі. Власники пристроїв з AMOLED-дисплеєм скаржаться, що біла тема витрачає заряд акумулятора. Також далеко не всі розширення “дружать” з новим Chrome, що позбавляє користувачів їх улюблених функцій.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.