У Китаї почали продавати копії iPhone XS Plus за п'ять днів до презентації Apple, яка відбудеться 12 вересня.

Вартість підробки — 200 доларів. Погодьтеся, стільки зараз і коштують понти. Зовні копія нагадує оригінальний iPhone XS Plus. Цікаво те, що ми ще не бачили справжні фото iPhone XS, але китайці вже знають про нього більше, ніж сам Тім Кук. Смартфон також оснащений технологією бездротової зарядки і двома слотами для сім-карт. Само собою, ці функції не працюють.

На відміну від оригіналу, дисплей фейкового айфона не в повному обсязі покриває лицьову частину смартфона, а камери — вкрай низької якості.

Але що стосується оригінальних iPhone 2018, до складу нової лінійки увійдуть дві преміальні моделі з OLED-дисплеями діагоналлю 5,8 та 6,5 дюйма, а також одна доступна, яка отримає більш простий LCD-екран діагоналлю 6,1 дюйма і алюмінієві бічні грані замість сталевих. Раніше говорилося, що обидві преміальні моделі будуть називатися iPhone Xs, але нові дані вказують на іншу назву для 6,5-дюймової моделі — iPhone Xs Max. Що стосується доступної 6,1-дюймової моделі, їй тепер приписують ім'я iPhone XC. Хоча і навіть бюджетна версія буде не такий вже і доступною - ціна буде від 500 до 700 доларів залежно від конфігурації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.