Bluenero - це один з найперших в світі розумних акваріумів. По-перше, що дуже важливо для будь-якого власника акваріума, гаджет оснащений автоматичною системою очищення води, так що турбуватися про чистоту води більше не потрібно.

Крім цього, акваріум піклується про своїх мешканців: в конструкції передбачена система датчиків і сенсорів, які моніторять кислотність води і її мінерально-сольовий склад, при необхідності регулюючи його і відправляючи повідомлення на смартфон в разі критичної ситуації. Швидше за все, акваріум буде підбирати склад води грунтуючись на жителів, які в ньому живуть.

Для цього, само собою, є модулі Bluetooth і Wi-Fi, які працюють у зв'язці з уже згаданим додатком на смартфоні. За допомогою програми також можна стежити за рівнем забруднення і змінювати колір підсвічування. Ще в акваріум вбудована камера, завдяки якій можна спостерігати за рибками на відстані. За цим не лише цікаво спостерігати, але і можна не турбуватися про рибок.

Звісно, є і спеціальний відсік з кормом, який видає їжу за розкладом або за запитом з програми.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ну і, нарешті, ціна. За маленьку версію об'ємом 60 літрів доведеться віддати 399 доларів, а за 100-літровий акваріум — 549 доларів. Перші постачання заплановані на літо-осінь наступного року. Тепер у ваших рибок буде самий модний акваріум у світі.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.