Раніше ми вже писали про нові iPhone 2018, Apple Watch 4 покоління, і тепер прийшла черга поговорити про ноутбуки і ПК від яблучної компанії, які представлять 12 вересня.

Аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо вважає, що на презентації Apple представить нову версію MacBook Air, який не отримував серйозних оновлень вже кілька років. До речі, навіть серед ноутбуків буде “бюджетна” і доступна версія, як і з iPhone 2018. До того ж в 2018 році лінійка відзначає ювілей: перший MacBook Air вийшов в 2008 році, а Apple любить віддавати честь своїй історії.

За словами аналітика, новий макбук буде оснащений 13-дюймовим Retina-дисплеєм, і за рахунок низької ціни Apple розраховує отримати більше продажів в категорії ноутбуків. Востаннє Air оновлювали влітку 2017 року: тоді пристрій отримало процесор нового покоління.

Так ось лінійка Air і отримає бюджетну модель.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, компанія може оновити iPad Pro: у iOS вже знаходили іконки планшетів без кнопки “додому” і “чубчиком” як у iPhone X. Само собою, цей виріз на екрані не дарма з'явився, як і прибрана кнопка - компанія прибере функцію TouchID і додасть функцію сканера лиця FaceID, як альтернатива сканера відбитків пальців.

Експерти також вважають, що компанія випустить нову версію портативного комп'ютера Mac mini. За різними версіями, він або просто отримає новий процесор, або перше серйозне оновлення за 3,5 років. За даними Bloomberg, нова версія комп'ютера буде націлена на професійних користувачів, тому буде її ціна буде набагато вище нинішніх 500 доларів (близько 37 тисяч рублів).

Передбачається, що нові MacBook Pro, iMac і 12-дюймовий MacBook отримають мінорні оновлення процесорів.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.