З учорашнього дня можна дивитися звідки фізично ведуться всі сторінки у соціальній мережі Facebook. Про це соцмережа з якихось причин не повідомила користувачам мережі.

Залишається невідомо, чи можна приховати цю статистику.

Нагадаємо, що в серпні 2018 року Facebook змінив правила авторизації для Сторінок. Тепер адміністратори популярних в США спільнот будуть зобов'язані підтвердити своє місце розташування. Тепер же це розташування відображається на самій сторінці детальної інформації.

В найближчий місяць власники популярних Сторінок отримають повідомлення про необхідність авторизації та підтвердження свого розташування. Неавторизовані спільноти більше не зможуть розміщувати публікації і оновлювати інформацію. Для чого соцмережа змінила свою політику - невідомо.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Не варто забувати, що скандал Facebook сильно вплинув на репутацію серед молоді, і розчарування провідною платформою соціальних мереж поширюється і на більш старих користувачів. Згідно з новими даними дослідницького центру Pew, який опитав користувачів Facebook у віці від 18 років і старше, 4 з 10 (42 відсотки) опитаних перестали використовувати соцмережу. Чверть опитуваних заявили, що повністю видалили мобільний додаток з своїх смартфонів.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.