Найменування нових iPhone - одна з головних інтриг перед презентацією Apple.

Нещодавно в мережі з'явився ще один варіант назви 6,1-дюймової моделі. Про це стало відомо з повідомлення Venture Beat.

Багато хто вже знає про те, що Apple представить три смартфона 12 вересня в театрі Стіва Джобса. Бюджетна версія може отримати назву iPhone Xr.

Є й інші варіанти назви смартфона: Xs Lite, Xc, просто iPhone або iPhone 9. Відомо, що останньої версії дотримується авторитетний журналіст Bloomberg Марк Гурман, відомий джерелами всередині компанії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Назви двох інших смартфонів вже відомі. Базова версія буде називатися iPhone Xs, модифікація зі збільшеним екраном - iPhone Xs Max.

Варто згадати про те, що Bloomberg випустила дослідницький звіт по новій електроніці Apple. Видання повідомило, що компанія довго думала над назвами нового покоління iPhone і змінювала рішення.

Відповідно до джерел, бюджетна модель буде оснащена 6,1-дюймовим LCD-дисплеєм і одинарною камерою. Також вона отримає найбагатший асортимент кольорів корпусу.

Кілька варіантів уже представив інсайдер Веніамін Гескін.

До слова, Apple оголосила, що вона запустить глобальний веб-портал для обробки і відстеження запитів співробітників правоохоронних органів за даними підозрілих осіб або злочинців у ході розслідування.

Ця зміна від поточної системи, де співробітники правоохоронних органів подають заявки шляхом обміну повідомленнями електронної пошти правоохоронних органів Apple. Веб-сайт запропонує більш зручний централізований сервім для запитів, які полегшать відстеження поточних запитів і управління відповідями.

На додаток до нового порталу Apple також заявила, що вона побудує команду, яка допоможе навчати співробітників правоохоронних органів по всьому світу (включаючи розробку нового модуля онлайн-навчання) з метою надання допомоги невеликим поліцейським силам і агентствам, які можуть не мати ті ж ресурси, що і великі організації.

Згідно з листом старшого віце-президента Apple і генерального адвоката Кетрін Адамс, Apple працює над цими змінами у відповідь на рекомендації недавнього доповіді Центру стратегічних і міжнародних досліджень.

Apple має суворі, опубліковані рекомендації про те, яку інформацію він робить і не дає співробітникам правоохоронних органів як усередині США, так і за їх межами. Компанія також публікує звіти про прозорість два рази в рік, деталізуючи запити на отримання інформації від правоохоронних органів та державних установ.

Існують також обмеження на те, до чого Apple буде і не буде надавати доступ.

Нагадаємо, з учорашнього дня можна дивитися звідки фізично ведуться всі сторінки у соціальній мережі Facebook. Про це соцмережа з якихось причин не повідомила користувачам мережі.

Як повідомляв Znaj.ua, Bluenero - це один з найперших в світі розумних акваріумів. По-перше, що дуже важливо для будь-якого власника акваріума, гаджет оснащений автоматичною системою очищення води, так що турбуватися про чистоту води більше не потрібно.

Також Znaj.ua писав про те, що у Китаї почали продавати копії iPhone XS Plus за п'ять днів до презентації Apple, яка відбудеться 12 вересня.