Напевно ця технічна новинка вас здивує, адже новий мобільний пристрій від HMD Global вражає кількістю камер.

Про це стало відомо з азіатського ресурсу IT Home.

Нещодавно в мережі з'явилося фото смартфона Nokia з п'ятьма камерами.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На знімку показана задня панель пристрою. Як можна помітити, вона оснащено п'ятьма сенсорами з оптикою Zeiss. Поруч з об'єктивами розташований спалах.

Можливо, це модель Nokia 10, адже раніше в мережі з'явилися креслення цієї моделі з таким самим розташуванням камер.

Варто згадати про те, що першим смартфоном з трьома камерами став Huawei P20 Pro. Його сильні сторони - нічна зйомка і п'ятикратний гібридний зум.

Фахівці DxO Mark визнали камеру смартфона найкращою на мобільному ринку.

До слова, Canon анонсувала свою першу повнокадрову дзеркальну камеру і систему об'єктивів, названу EOS R. Незабаром після того, як суперник Nikon анонсував свої повнокадрові бездзеркальні камери, анонс EOS R означає, що японські японські гіганти тепер використовують high-end технології, кидаючи виклик Sony і Fujifilm.

Як і раніше, камера EOS R побудована навколо 30,3-мегапіксельного полнокадрового датчика з діапазоном ISO 100-40 000. Сенсор використовує двухэлементную систему автофокуса і пов'язаний з процесором зображення Canon DIGIC 8. Є сенсорний екран, а також електронний видошукач OLED та інформаційна панель на верхній частині камери.

В той час як камера в основному виглядає як зменшена DSLR, система EOS R відривається від традиційної схеми управління Canon кількома шляхами. В першу чергу, всі об'єктиви мають спеціальне кільце управління, а також циферблати для масштабування і ручного фокусування; це дозволяє налаштовувати параметри, такі як діафрагма, з самого об'єктива. На задній панелі камери також є змінна панель управління, яка може використовуватися для інших функцій.

Першими об'єктивами EOS R є 24-105 мм f / 4 L, 50mm f / 1.2 mm L, 28-70mm f / 2 L і 35mm f / 1.8 macro. Canon також випускає три адаптера для кріплення об'єктива для об'єктивів EOS SLR, в тому числі один з контрольним кільцем EOS R, а інший - з вставними фільтрами. Камера буде доступна за 2299 доларів або 3,399 доларів з 24-105-міліметровим об'єктивом в кінці жовтня.

Нагадаємо, міцні смартфони - це пристрої, які бізнес-корпорації можуть надати своїм співробітникам, які працюють в суворих умовах, - це трохи спеціалізований ринок. Деякі споживачі, зрештою, вибирають свої смартфони, виходячи з того, наскільки добре вони витримують фізичні навантаження. Але ринок безумовно існує, і в даний час очікується, що ринок мобільних пристроїв на базі Android буде рости на 23% в рік протягом наступних п'яти років.

Як повідомляв Znaj.ua, Samsung має намір відповідати на критичні зауваження щодо важливої функції Galaxy Note 9.

Також Znaj.ua писав про те, що мета Google завжди полягалась в організації світової інформації, і її першою метою була комерційна мережа. Тепер компанія хоче зробити те ж саме для наукового співтовариства з новою пошуковою системою для наборів даних.