Досить авторитетний бенчмарк AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топу виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Фанати яблучної продукції просто не зможуть у це повірити. Так, на першому місці розташувався Xiaomi Black Shark — геймерський смартфон набрав 292 887 балів. Другу і третю позицію посіли Meizu 16 та Smartisan Nut R1.

Через критерії вибору операційної системи до рейтингу не міг би потрапити жоден iPhone. Однак з'ясувалося, що навіть якщо б бенчмарк збирав усі підряд девайси, то смартфон Apple не потрапив би навіть до десятки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Судячи з рейтингу десяте місце зайняв Xiaomi Mi Mix 2s, що набрав 265 256 балів. Актуальний флагман iPhone X отримав в бенчмарку всього 245 149 балів, і напевно розташувався на 11–12 рядках. Втім, через тиждень Apple планує випуск нових айфонів, які напевно стануть набагато потужнішими, ніж нинішнє покоління.

Компанія Apple планує випустити три нові моделі iPhone, в тому числі бюджетну версію з 6,1-дюймовим РК-дисплеєм, слотами для однієї або двох сім-карт в 2018 році. Планується, що вартість бюджетного iPhone складе 550-650 доларів залежно від обсягу пам'яті за модель з однією SIM-картою та 650-750 доларів за модель з двома SIM-картами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найменування нових iPhone — одна з головних інтриг перед презентацією Apple. Нещодавно в мережі з'явився ще один варіант назви 6,1-дюймової моделі.

Про це стало відомо з повідомлення Venture Beat. Багато хто вже знає про те, що Apple представить три смартфона 12 вересня в театрі Стіва Джобса.

Варто нагадати, що в Китаї почали продавати копії iPhone XS Plus за п'ять днів до презентації Apple, яка відбудеться 12 вересня. Вартість підробки — 200 доларів. Погодьтеся, стільки зараз і стоять понти. Зовні копія нагадує оригінальний iPhone XS Plus. Цікаво те, що ми ще не бачили справжні фото iPhone XS, але китайці вже знають про нього більше, ніж сам Тім Кук.

Нагадаємо, у мережу просочилися фото нового смартфона від Xiaomi.

Як повідомляв Знай.uа YouTube переманив власників Android на темну сторону.

Знай.uа писав, Apple знищив конкурентів iPhone 2018.