Користувачі все частіше ловлять виробників смартфонів на обмані. Так, нещодавно і Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Тепер клієнтам все складніше вибрати якісний смартфон, тому що одні виробники спеціальної оптимізують процесори своїх пристроїв, щоб ті демонстрували кращі результати в бенчмарках, інші ж вдаються до різних маніпуляцій, щоб показати кращі фотоможливості смартфона.

Наголошується, що у кожного виробника особиста мотивація для всіляких фальсифікацій. Про обман Huawei повідомляє AnandTech.

Як з'ясувалося, компанія Huawei свідомо завищує показники фірмових смартфонів в синтетичних тестах не для того, щоб виглядати краще конкурентів, а лише тому, що так прийнято. Дану заяву зробив президент Huawei по розробці програмного забезпечення Вана Ченглу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Топ-менеджер зазначив, що бенчмарки давно вже не є показником швидкодії обчислювальної потужності мобільних пристроїв незалежно від сценарію використання.

Ван Ченглу зазначає, що результати синтетичних тестів і надалі широко використовується ІТ-браузерами для визначення продуктивності гаджетів.

Президент по розробці програмного забезпечення впевнений, що традиція деяких категорій користувачів вимірювати потужність смартфонів в цифрах є звичайним самообманом. Однак саме вона змушує компанію "грати за прийнятими на ринку правилами".

Нагадаємо, Huawei переверне ваше уявлення про телевізорах. Тепер компанія виробляє не тільки смартфони.

Як повідомляв "Знай. ua", Huawei спіймали на мерзенному обмані. Виробники смартфонів підкручували свої смартфони для результатів тесту.

"Знай. ua" писав, що Huawei представила Honor 8X і 8X Max. Смартфони отримали непогані параметри.