Apple виправила одну з найбільших проблем з Apple Music: безглуздий спосіб публікації і відображення цих видань в цій службі. Раніше сингли і колекції були зібрані разом зі студійними альбомами, тому, якщо ви хочете знайти певний альбом, вам зазвичай доводиться прокручувати десятки непов'язаних або надлишкових релізів, щоб знайти його. Це також означало, що було важко зрозуміти, які найбільш значимі пісні композитора.

Тепер все набагато краще - студійні альбоми отримують свій розділ і відображаються спочатку, в той час як є окремі розділи для живих альбомів, компіляцій і синглів / EP. Також є новий “Essential Albums”, який відображається для більшості великих виконавців прямо під їх кращими піснями. Наприклад, вибір Björk - це Vespertine, Homogenic і Post.

Оновлення, схоже, було зроблено на стороні сервера і не вимагає яких-небудь дій користувача, і оновлювати теж не доведеться. Нагадаємо, що Apple Music - це додаток, який став культовим для всіх власників техніки Apple. І хоча підписка коштує декількох доларів, додаток включив у себе всі популярні пісні, які вам захочеться послухати. До речі, музику можна слухати як в онлайні, так і в оффлайн режимі, так що про постійний інтернет-трафік можна забути. Однак, якщо ви захочете послухати локальні музичні групи, ви їх не знайдете в додатку просто тому, що вони не монетизують свою творчість, відповідно, не принесуть грошей Apple.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

ТакожЗнай.ua" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.