Huawei обдурив тести продуктивності, підкручуючи значення в кращу сторону, і тепер він намагається внести поправки. Сьогодні компанія оголосила, що вона дозволить користувачам примусово підключити свій телефон до “режиму продуктивності”, заявивши, що він поважає “право споживачів” вибирати, що робити з їх пристроями. Це оптимізує їх роботу, щоб працювати швидше, але вимагає більше потужності, і заряду акумулятора. Користувачі зможуть це зробити, починаючи з версії прошивки EMUI 9.0, майбутньої версії ОС Huawei.

На цьому тижні AnandTech викрив Huawei при оптимізації своїх смартфонів, щоб збільшити результати тестів продуктивності, зокрема, в програмі 3DMark. Таким чином, 3DMark визначили P20, P20 Pro, Nova 3 і Honor Play як лідерів по продуктивності. Телефони були закодовані для виявлення цього програмного забезпечення і відповідно відрегулювали їх продуктивність. Вони також не працювали з програмою, яку вони не розпізнали, а це значить, що телефони не могли ідентифікувати, коли їм потрібно було працювати краще.

Очевидно, що компанія просто намагається обслуговувати користувачів, які піклуються про результати тестів і хочуть отримати доступ на вимогу максимальної продуктивності. Це може бути корисно для геймерів, які хочуть включити його перед грою. Тим не менш, це не відволікає від фактичного обману Huawei, хоча творці 3DMark заявляють, що відновлять контрольні оцінки Huawei після того, як він відкриє режим продуктивності для всіх своїх телефонів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.иа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

ТакожЗнай.ua" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.