У той час як Google ще не запустила свої функції цифрового помічника на телефонах Android, вона вже думає про те, як оснастити цими функціями вашу розумну колонку. Команда 9to5Google виявила матеріал в останньому додатку Google для Android, який вказує на нові цифрові функції для здоров'я, які запровадять з колонки та інші пристрої, оснащені асистентом. Хоча точна функціональність не ясна, є функція простою, що може перешкодити людям використовувати колонку в певний час дня, наприклад, вночі. Це може бути особливо корисно, якщо у вас є погана звичка наспівувати або задавати питання, коли ви повинні лягти спати. Або ж якщо ви страждаєте на лунатизм.

Тим не менш, “Фільтри”, схоже, замінюють на “Сімейний режим” і можуть обмежити доступ дітей до пошуку або перешкодити їм грати в голосові гри в будь-який час доби.

Ми не будемо розраховувати на те, що ці функції з'являться в найближчому майбутньому з урахуванням незавершеного стану.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цілком можливо, що пошуковик посилить свої старання для кращої взаємодії дитини з розумною колонкою. Розумні динаміки, такі як Home Line і Echo Amazon, вже включають функції, що сприяють доброму спілкуванню з дитиною. Це може навчити дітей відволікатися від розумних динаміків на деякий час і зосередитися на реальних людях в кімнаті. Звичайно, це також може бути корисно для дорослих, яким хотілося б розслабитися до кінця дня.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв Знай.uа вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Також Знай.uа писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.