Проект Tor - організація, що стоїть за мережею Tor і браузером Tor, випустила “найсильніший інструмент для забезпечення конфіденційності і свободи в Інтернеті у світі” в якості додатку в Google Play Store. Ви також можете завантажити APK-файл прямо з розділу експериментального випуску веб-сайту Tor Project. Він все ще знаходиться в альфа-стадії, тому не чекайте, що він буде працювати бездоганно.

Для тих, хто не знає, The Onion Router працює, перенаправляючи трафік через децентралізовані реле, щоб покрити ваші дані, що дозволяє користувачам залишатися анонімними в режимі онлайн. Оскільки мобільні пристрої тепер більш популярні, ніж настільні комп'ютери, коли справа доходить до доступу до Інтернету, офіційне додаток Tor тепер з'явиться в кожному смартфоні.

Доступні і інші браузери з підтримкою Tor, включаючи підтримуваний Tor Project Orfox, який побудований на тому ж вихідному коді, що і Tor браузер, який побудований на Firefox. Але це додаток буде закрито до наступного року, щоб звільнити місце для стабільного браузера Tor для Android.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо ви хочете спробувати альфа-версію нового додатка, вам потрібно буде встановити мобільний проксі-додаток Orbot.

На додаток до підключення через мережу Tor деякі функції, знайдені в додатку браузера Tor, включають блокіратор трекера, який запобігає відстеження сторонніх трекерів оголошень і від таких людей, стійкість до відбитків пальців, що ускладнює ідентифікацію користувачів за інформацією браузера і пристрої, багаторівневе шифрування і можливість доступу до сайтів, заблокованих інтернет-провайдерами.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

ТакожЗнай.uа" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.