Звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?

Хоча такі бренди, як Samsung, Apple і OnePlus, надають свої власні зарядні пристрої, є кілька виробників, які продають підроблені.

Такі зарядки можуть підірвати ваш смартфон, або ж зменшити термін їх служби.

Apple. Щоб перевірити, чи є ваш зарядний пристрій Apple оригінальним є дві речі, які їх відрізняє - напис “Designed by Apple in California” і темний логотип Apple. На підроблених зарядних пристроях колір логотипу може бути не таким яскравим, або вищезгаданий напис може бути відсутнім.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Samsung. Подібно Apple, навіть оригінальні зарядні пристрої Samsung можуть бути важко ідентифіковані. Однак, якщо ваше зарядний пристрій є підробленим, адаптер має напис на ньому слова “A +” і “Made in China”.

OnePlus. Відомо, що OnePlus пропонує одну з найбільш швидких технологій зарядки за допомогою Dash Charger. Завжди пам'ятайте, що після підключення до оригінального адаптера OnePlus символ телефону телефону буде супроводжуватися символом спалаху, а не стандартним значком зарядки.

Xiaomi. Пристрої Xiaomi Mi надто популярні, але є кілька підроблених зарядних пристроїв Mi. У цьому випадку довжина кабелю діє як ідентифікатор, оскільки вихідний кабель не більше 120 див.

Huawei. Щоб ідентифікувати підроблене зарядний пристрій Huawei, скануйте інформацію про штрих-коди на зарядному пристрої і перевірте, чи відповідає вона даними, надрукованим на адаптері.

Google Pixel. Єдиний спосіб перевірити оригінальність зарядного пристрою для смартфонів Pixel - це швидкість зарядки. Google забезпечує швидкі зарядні пристрої зі своїми смартфонами, а швидкість заряджання повільна, тільки якщо зарядний пристрій є підробленими.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Також Знай.uа" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.