Сьогодні стало відомо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення. І хоча ця проблема торкнулася не так багато користувачів, її існування не дуже добре позначиться на репутації компанії, оскільки смартфон не з найдешевших.

Представники компанії Apple вже повідомлені про виявлену проблему, а тому в майбутньому оновленні операційної системи можуть врахувати цей недолік в роботі. Власникам смартфонів не доведеться доплачувати за виправлення помилки розробників, які визнали наявну проблему, тому якщо ваш смартфон на гарантії - сміливо несіть його в сервісний центр від компанії Apple.

Нагадаємо, iPhone 8S з'явився в продажу з осені минулого року, коли покупці могли вибрати більш покращену модифікацію нового смартфона. Серед таких поліпшень варто відзначити поліпшена камера, а також більший об'єм акумулятора. Незабаром керівництво бренду презентує нові моделі, які виявляться досить затребуваними на ринку. Серед них є і один бюджетник, який обійдеться в 600-700 доларів залежно від модифікації. Інші моделі прийнято вважати поліпшеними iPhone X. Повідомляється, що вони отримають новий екран, а також нові чіпсети, роблячи і без того потужний смартфон ще потужнішим.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Також Знай.ua писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.