За словами керівника відділу управління бренду Deep Silver Х'ю Бейнона, розробники Metro: Exodus з 4A Games створили настільки масштабний шутер, що зараз насилу поміщають його на одному Blu-Ray, обсяг якого становить близько 50 гігабайт.

Немає сумнівів, що проект дійсно величезний. І мова не тільки про деталізації і ландшафті гри, який опрацьовували роками. В середньому на проходження “Результату” у гравців піде близько двадцяти п'яти годин — майже стільки ж займає вдумливе проходження обох попередніх частин.

Як ми знаємо, продовження “Метро” вийшло за межі вузьких коридорів, притаманних попереднім частинах франшизи. Тепер на ринку ігор став популярний “відкритий світ”, який дає користувачеві повну свободу дій. За словами Бейнона, майже всі локації Metro 2033 і Metro: Last Light можуть вміститися на перших рівнях “Результату” — настільки великий вийшла третя частина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

“Попередні дві гри займали приблизно по 12 ГБ, а тепер ми з працею умещаем Metro: Exodus на одному Blu-Ray. Це величезний крок для студії”, - повідомив Х'ю Бейнон.

Незважаючи на масштаби проекту, розробники виключають будь-які завдання на зразок “Принеси десять грибів”, які часто зустрічаються в сучасних іграх з відкритим світом. Тепер же гра буде більш цікавою і різноманітною, на відміну від інших РПГ-проектів.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Також Знай.uа" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.