Китайська реклама з новим iPhone підтвердила наявність у гаджеті двох SIM-карт. На рекламному зображенні представлений гаджет з двома слотами.


Чутки про те, що в iPhone з'являться дві SIM-карти, ходили вже давно. Однак, схоже, лише зараз вони підтвердились. Apple залишалася до сьогоднішнього дня чи не єдиним виробником смартфонів, розрахованих виключно на одну SIM-карту.


Додатково повідомляється, що обидва слота повинні будуть підтримувати стандарт 4G, при цьому вони будуть працювати одночасно.
Наразі поки що невідомо, чи всі пристрої будуть підтримувати дві SIM-карти, чи тільки обрані моделі.
Презентація нових iPhone відбудеться 12 вересня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Нагадаємо, стало відомо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути.

айфон

Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення. І хоча ця проблема торкнулася не так багато користувачів, її існування не дуже добре позначиться на репутації компанії, оскільки смартфон не з найдешевших.


Представники компанії Apple вже повідомлені про виявлену проблему, а тому в майбутньому оновленні операційної системи можуть врахувати цей недолік в роботі.


Як повідомляв раніше Знай.ua, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годинників — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, не дарма. Їх просто розкупили.

смарт годинники


Смарт-годинники як і раніше присутні в каталозі магазинів Apple, але в наявності є лише деякі моделі і то не у всіх країнах. Так, наприклад, в Росії та США не можна купити 38-міліметрову версію Apple Watch Series 1, а на складах гігантів Best Buy і Walmart відсутні будь-які моделі з корпусом 42 мм.


Також Знай.ua писав про те, що майбутній захід Apple майже настав, і, як і традиційно, ми очікуємо почути про останні версії найважливішого продукту Apple: iPhone, який виходить з радикальної перебудови у формі торішнього iPhone X.