Витоки продовжують випереджати захід #madebyGoogle, який відбудеться 9 жовтня, оскільки кілька витоків показують новий ноутбук від Google - Pixelbook 2.

Найбільш відчутні докази можна побачити у відео. У короткому кліпі показано пристрій з меншими рамками, круглими клавішами і клавішею значка гамбургера в правому верхньому куті, що свідчить про те, що це безсумнівно клавіатура Pixelbook.

Відео також показує Chrome OS з закругленою “полицею” і панель завдань, роблячи ноутбук схожим з Android. Ця функція, яка в даний час знаходиться в стадії бета-тестування, є частиною зусиль Google по уніфікації Chrome OS з новим дизайном Android. Є ймовірність, що ця клавіатура може бути відокремлюваною на основі її подібності зі знімними клавіатурами Surface Go.

Нарешті, зображення можливого нового Pixelbook показані в постах Facebook.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В даний час ми знаємо, що є два Chromebook під кодовою назвою “Ноктюрн” і “Атлас”. До презентації цілий місяць, тому будемо стежити за новими витоками. До речі, нові ноутбуки вийдуть разом з новими телефонами компанії - Pixel 3. Варто зазначити, що смартфон вже показали практично зі всіх сторін, тому ми вже знаємо, як телефон буде виглядати, і які специфікації отримає. Не варто забувати, що Google сподівається на одну основну камеру смартфона, в той час, як у iPhone X цілих 2 об'єктива на задній панелі смартфона.

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.uа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.uа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?