Крім зміну дизайну і розмірів планшета, додавання ідентифікатора лиця, наступний iPad від Apple може зробити серйозну зміну в системі зарядки. Як зазначив 9to5Mac, надійний аналітик Ming-Chi Kuo каже, що наступна версія high-end планшета отримає роз'єм USB Type-C.

Тепер, здається, досить складно повірити, що Apple вже почне відходити від свого власного роз'єма Lightning в 2018 році. Швидше за все, при купівлі планшет буде включати в себе кабель Lightning-USB-C і зарядний пристрій USB-C. Ми наближаємося до презентації цього пристрою, і цей перехід на USB-C раніше не повідомлявся. Але Куо вказує, що всі зміни в зарядці покажуть на презентації, і його репутація говорить сама за себе.

Bluetooth в сторону, якщо роз'єм для навушників зникне, то нам дійсно знадобиться переходити до USB-C навушників.

На цьому тижні Apple може представити новий, перероблений iPad Pro на своєму заході 12 вересня. Крім нових планшетів Apple представить три нових iPhone і навіть розумний годинник 4 покоління.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначається, що серед нових моделей смартфонів буде бюджетник, на який компанія покладає надії, оскільки доступність завжди підкуповує користувачів. Однак більшість аналітиків упевнені, що компанія зробить щось неймовірне, приготувавши сюрприз всьому світу. Бути може, це безпілотне авто, про яке говорять уже впродовж кількох місяців? Завтра ми всі дізнаємося самі.

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.uа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.uа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?