Російська соціальна мережа "Вконтакте" за підсумками серпня залишилася на четвертому місці по відвідуваності в Україні. Це не може не дивувати, так як на цей сайт без зміни ip-адреси неможливо зайти. За даними дослідження Factum Group Ukraine, російські "Яндекс" і "Однокласники" також знаходяться в першій десятці по відвідуваності, хоча і вони вже давно заблоковані провайдерами на території країни.

На першому місці за відвідуваністю в Україні знаходяться Google, Youtube, Facebook. Тут все зрозуміло і очевидно, оскільки ця трійця залишається незмінною. Так, середньоденна частка аудиторії за місяць для доменів Google незначно скоротилася і склала 64% а місячний охоплення аудиторії – 83%. Для Youtube ці показники становлять 42% і 69%, для Facebook - 32% і 54%.

Середньоденний і місячний охоплення української аудиторії для "Вконтакте" склали 16% і 32% відповідно. У десятку найпопулярніших ресурсів також увійшли сайти OLX, "Приватбанк", "Яндекс", "Однокласники" і Instagram, що змістив з 10 на 11 місце сервіс прогнозу погоди "Синоптик". Особливих змін немає. Варто відзначити, що це досить несподівана статистика. Нагадаємо, що російські сайти вже протягом кілька років перебувають під забороною, і провайдери закрили доступ до цих сервісів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.uа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.uа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?