За даними Downdetector.ru 11 вересня у користувачів по всій Росії, Україні та країнах Європи виникли проблеми при роботі з сервісами “Яндекса”. Серед них опинилися всі найголовніші сервіси, в тому числі “Пошта”, “Метрика” та інші.

“В даний момент у деяких користувачів можуть виникати труднощі з доступом до «Пошта». Lite-версія сервісу працює в звичайному режимі, радимо користуватися зараз легкою версією. Наші співробітники вже працюють над тим, щоб відновити звичну роботу сервісу як можна швидше”, - повідомила прес-служба “Яндекса”. Відзначається, що збої відбуваються досить часто. І це стосується не тільки Яндекса, але і Facebook та інших великих сервісів та соціальних мереж.

Наголошується, що при спробі увійти в пошту сторінка видає помилку, авторизацію провести неможливо. На сайті downdetector.ru на вже зафіксували 2,3 тис. звітів про помилку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Користувачі "Яндекса" скаржаться, що із-за збою вони не можуть нормально працювати, також у людей немає можливості оплатити покупки через "Яндекс. Гроші". У користувачів викликає стурбованість безпеку даних, які вони зберігають на зазначених сервісах.

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.uа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.uа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?