Вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.

Багато аналітиків переконані, що компанія представить три нових iPhone, а також смарт-Apple Watch четвертого покоління. При цьому нові смартфони, скоріш за все, отримають другу частину назви: Xs, Xs Max і Xc.

iPhone Xs Max

Так, інсайдери повідомляють, що флагманами повинні стати 5,8-дюймовий iPhone Xs і найбільший смартфон в історії Apple — 6,5-дюймовий iPhone Xs Max. Пристрої повинні отримати процесор А12 і рекордні 4 гігабайти оперативної пам'яті (у iPhone X встановлений модуль на 3 ГБ). Крім того, в коробці з пристроями повинен опинитися кабель Lightning на USB-C.

iPhone Xs

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Але на цьому сюрпризи не закінчуються, адже Аpple покаже також і ще одну модель - бюджетну. Її повинні оснастити більш дешевим 6,1-дюймовим РК-дисплеєм, а не OLED, алюмінієвою рамою і чіпом A10 від позаторішнього iPhone 7. Камера може виявитися одинарною, а не подвійною. Зате фронтальна камера iPhone Xc (або iPhone 9) отримає систему ідентифікації по обличчю Face ID.

Можна припустити, що вартість новинок буде така ж, як і в минулому році.

Також уточнимо, що у новій лінійці розумних годинників Apple обіцяють найбільший за три роки хардверний апдейт. Крім того, розробники помітно збільшать екран пристрою — площа панелі зросте приблизно на 15%, при цьому розміри корпусу значно не зміняться.

Apple Watch Series 4

Нагадаємо, що смартфон iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути.

Як повідомляв портал Знай.uа, крім зміни дизайну і розмірів планшета, додавання ідентифікатора особи, наступний iPad від Apple може мати серйозну зміну в системі зарядки.

Також портал Знай.uа писав, що китайська реклама з новим iPhone підтвердила наявність e гаджеті двох SIM-карт. Так, на рекламному зображенні представлено гаджет із двома слотами.