11 вересня китайський виробник смартфонов, Meizu, опублікував тизер з текстом "побачимося завтра".

На зображенні також розміщені шістнадцять літер X, явно натякаючи, що тизер пов'язаний з майбутнім Meizu 16X, на який очікують вже мільйони фанатів.

Очікується, що Meizu 16X надійде в продаж до кінця цього місяця. Раніше генеральний директор Meizu Джек Ван рекламував 16X, який він називав "найпотужнішим телефоном на Snapdragon 710". Крім того, він пролив світло на параметри дисплея 16X, зазначивши, що екран виготовлений за технологією Super AMOLED і буде без вирізу. Залишається неясно, де буде знаходитися селфи-камера, однак експерти заявляють, що смартфон буде без системи сканування обличчя, так що варто сподіватися на сканер відбитків пальців, який буде розміщений на задній панелі, або на фізичній кнопці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Телефон був нещодавно сертифікований TENAA. Що стосується начинки, він оснащений 6-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + 2160 x 1080 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9 Смартфон отримає 6 ГБ оперативної і 64 Б вбудованої флеш-пам'яті. Також очікуються варіанти з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ на диску, в залежності від ціни і модифікації.

Смартфон отримає стереодинаміки, сканер відбитків пальців. Meizu 16X протестували в сервісі AnTuTu і апарат набрав 168247 балів. Це непоганий показник, але він нижче, ніж у його прямого конкурента Xiaomi Mi 8 SE. Однак, це все ж таки непогані показники для смартфона на такому чіпсеті.

Імовірно, пристрій буде оснащено вертикальної подвійною камерою, що складається з 20-мегапіксельного датчика і 12-мегапіксельного датчика з 3-кратним оптичним зумом. На лицьовій стороні він буде оснащений 20-мегапіксельною камерою для селфи, яку розмістять під екраном.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.