Xiaomi продовжить представляти цікаві рішення на ринку смартфонів. Саме тому компанія незабаром представить Xiaomi Mi 8 Youth, який є золотою серединою між ціною і можливостями.

Сьогодні виробник виклав постер, яким підтвердив, що планує анонс цієї моделі в місті Ченду, який знаменитий своїм заповідником панд. Однак про дату презентації все ще нічого не відомо. Нагадаємо, що Xiaomi Mi 8 Youth повинен запропонувати IPS-екран з діагоналлю 6,26 дюймів і роздільною здатністю 2280х1080 точок, чіпсет Snapdragon 710, 4/6/8 Гб оперативки і вбудований накопичувач на 32/64/128 Гб, в залежності від модифікації.

З акцентом на шанувальників селфи запропонована камера фронтальна 24-мегапіксельна камера, а на задній панелі встановили два датчика на 12 Мп + 5 Мп. Такий сміливий крок помітили користувачі по всьому світу. Новинка запропонує батарею ємністю 3250 маг і програмне забезпечення 8.1 Android Oreo. Передбачається, що смартфон буде позиціонуватися як спрощена і молодіжна версія Xiaomi Mi 8, а цінник на неї буде в районі $ 292, що цілком приємна ціна за такий смартфон, який буде актуальним ще кілька сезонів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

У свою ж чергу варто відзначити, що подібні смартфони підійдуть не тільки блогерам і фотографам, але й тим, хто хоче зробити найкращі фото з допомогою селфі-камери.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.