Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу. Приміром, NFC-версію обіцяли почати продавати тільки у вересні. Китайський виробник нарешті оголосив точну дату виходу третьої версії свого аксесуара на ринок.

Відомо, що в Китаї фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 NFC можна буде купити вже 19 вересня за ціною $ 29, що всього на $ 4 дорожче за звичайну версію за $ 25. При цьому жодної інформації про вихід NFC-версії на глобальний ринок досі немає. Залишається тільки чекати, коли їх привезуть сюди.

Єдиною відмінністю NFC-версії браслета є підтримка фірмового платіжного сервісу Mi Pay, який дуже поширений у Китаї. Наприклад, з його допомогою можна розплачуватися в POS-терміналах, оплачувати проїзд в громадському транспорті та виконувати інші оплати, обходячись без кредитної картки. В Xiaomi раніше не кажуть, чи використовується в браслеті NFC-модуль працювати з іншими платіжними сервісами. Якщо виробник обмежить його тільки сервісом Mi Pay, то купувати NFC-версію браслета в Україні не буде ніякого сенсу, хіба що для перепродажу або свого задоволення.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що Xiaomi Mi Band 3 відрізняється великим і якісним екраном у порівнянні з попередником (0,78 дюйма, 128 × 80 пікселів проти 0,42 дюйма, 72 × 40 пікселів), що дозволяє відображати більшу кількість інформації (наприклад, прогноз погоди).

Купувати собі новий браслет чи ні -ваше рішення. Функція дуже корисна, от тільки чи буде вона у нас ефективна - загадка.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.