Ще одним важливим “апаратним” оновленням стали нові Apple Watch. Безрамковий екран просто дивує. Також годинник отримали новий циферблат. Завдяки більшому екрану можна побачити більше інформації на дисплеї. Циферблат тепер не на весь екран, і 4 краю дисплея можна налаштувати під себе.

За даними аналітиків, за рахунок зменшення рамок екран увеличиля на 15%. Діагональ буде 35 і 42мм. Разом з екраном сталося і незначне збільшення потужності акумулятора.

В Apple Watch також замінили фізичні кнопки на сенсорні — як в iPhone 7 і 8. Це стосується і клавіші “додому” і коліщатка Digital Crown. Опукла кнопка "додому" тепер не випирає з корпусу.

Годинник отримали більш потужний процесор серії S4, який буде підтримувати Bluetooth-5 разом з новими айфонами і макбуками. 64-бітний двухьядерний процесор в рази швидше попередника.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Series 4 будуть доступні тільки в шести варіантах. Зараз Apple Watch постачають у восьми версіях: по два варіанти пристрою (42мм і 38мм) на кожен колір (“сірий космос”, “золото” “сріблястий алюміній”) і окремо дві версії в кольорі "сірий космос" і сірими ремінцями. Нові годинник навчилися визначати ваше становище, і навіть якщо ви впали, годинник будуть про це знати. Детектор падіння людини, і це дивно! Після цього при відсутності руху власника годинника, вони самі подзвонять в швидку.

Тепер же компанія посилила прийом сигналу 4G.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.іа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.іа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.