Акції американської корпорації Apple подешевшали після презентації нових моделей iPhone. Швидше за все, не особливо здивували публіку нові девайси. Або ж, їх показали дуже мало - багато фанатів сподівалися побачити новий iPad, а також бюджетний ноутбук за ціною смартфона.

Про це свідчать дані біржі Nasdaq. Вартість однієї акції дорівнювала $221,07. Падіння склало 1,24%. І хоча це може здатися незначною зміною, для компанії з капіталом в один трлн доларів це дуже великі гроші.

Apple - американська корпорація, виробник персональних і планшетних комп'ютерів, аудіоплеєрів, телефонів, програмного забезпечення. Один із початківців у розробці персональних комп'ютерів і сучасних операційних систем. Є першою американською компанією, чия капіталізація перевищила $1 трлн. Це сталося під час торгів акціями компанії 2 серпня 2018 року.

Що стосується смартфонів, вони вийшли незвичайними. Варто відзначити, що сама камера отримала безліч нових функцій, яких немає ні у одного телефону. Новий чіпсет здивує власників нових смартфонів, оскільки він став разу швидше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Доречі, розумний годинник почне визначати, якщо людина впала і не ворушиться протягом хвилини. Вони можуть врятувати вам життя, і це чудово, зателефонувавши в швидку.

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.