Мешканці острова Фіджі, Соломонових островів і Вануату більше інших людей цікавляться змінами клімату. Про це йдеться в дослідженні Google, проведеному на основі аналізу пошукових запитів.

Експерти Google проаналізували запити жителів 150 країн, припустивши, що частота запитів може стати індикатором обізнаності про глобальну зміну клімату. Іншими словами, їм більше користувачів мережі шукають інформацію, пов'язану з глобальним потеплінням, тим більше країна зацікавлена в цьому невідкладному питанні. Потім в Google склали рейтинг країн, у яких сильніше інших стурбовані кліматичними питаннями.

Як і очікувалося, у першу трійку увійшли Фіджі, Соломонові острови Вануату — у компанії вважають, що причиною інтересу жителів цих острівних держав до питань зміни клімату стало пряме вплив підвищення середньої температури на їх життя. Далі йдуть Австралія, Росія, Польща та Швеція. До речі, багато вчених кажуть, що протягом декількох років можливо виправити ситуацію в кращу сторону, проте після цього настане точка неповернення, і через кілька років людству варто підшукати нове житло для цього. Іншими словами, нам доведеться полетіти з забрудненої Землі на іншу планету, оскільки цю вже не врятувати. І хоча новина дуже сумна, але це правда.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.