Китайська корпорація Xiaomi не перестає приємно радувати новими цікавими гаджетами. Компанія, яка співпрацює з величезною кількістю локальних брендів вирішила здивувати світ новим кнопковим смартфоном під брендом ZMI, який коштує всього $ 49. До речі, цей девайс не такий вже і даремний - далеко не у кожного кнопкового девайса є наявність модуля 4G VoLTE і GPS, останній з яких призначений для відстеження місця розташування.

Анонсована новинка носить назву ZMI Travel Assistant Z1, а вона випускається компанією Xiaomi для внутрішнього ринку Китаю. Простіше кажучи, придбати цей мобільний пристрій за межами Піднебесної не вийде, але, звичайно, тільки офіційно. Можна і замовити через посередників або ж привезти особисто з Китаю. Виріб володіє невеликим IPS-екраном, кнопкової клавіатурою, вкрай ємним акумулятором, а також функціями голосового перекладача, який підтримує китайську і ще 16 мов (є серед них російська або українська – невідомо).

Ціна за нього смішна - всього 50 доларів. За такі гроші ви отримуєте доступ до інтернету, і безліч цікавих функцій, які перекочували зі смартфонів. Чи потрібен нам кнопковий телефон - сумніваюся. Залишається тільки чекати, що Xiaomi покаже щось дійсно цікаве для Європи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.