Корейський інститут передових технологій звинувачує компанію Apple порушення її патентів, пов'язаних з технологічним процесом FinFET.

Зараз уряд Південної Кореї початок відповідне розслідування, в ході якого з'ясовується, чи дійсно Apple незаконно використовувала патенти, що належать Корейському інституту передових технологій.

У разі, якщо в процесі розслідування цього знайдуть докази, то різні пристрої Apple, включаючи флагманський смартфон iPhone X, можуть заборонити продаватися на території Південної Кореї. Швидше за все, справа має дійти до суду, якщо підозри Кореї підтвердяться. Швидше за все, це відбулося відразу ж після презентації нових девайсів Apple, під час якої яблучна корпорація показала величезну кількість нововведень, пов'язаних зі здоров'ям людини або ж з доповненою реальністю.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Попередні дані вказують на те, що справа може завершитися не на користь Apple. Крім iPhone X заборона може бути накладено на iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, а також на кілька останніх моделей iPad і iPad Pro.

Компанія в свою чергу часто вплутується в патентні скандали. Протягом 10 років йде війна між Apple і Samsung у суді, і суперечки йдуть на мільйони доларів.

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.