За словами користувачів, вони почали стикатися з певними труднощами в роботі Pocophone F1. Варто відразу відзначити, що телефон отримав топові характериситики за смішну ціну в 300 доларів. За такі характериситики конкуренти просять від 700 доларів, що і підкупило користувачів расскупить цю модель смартфона за хвилину.

Власники смартфонів Xiaomi Pocophone F1 вже скаржаться на неякісні дисплеї нового гаджета. Повідомляється, що по краях екрану стали з'являтися засвітки — із-за цього зображення на цих ділянках виглядає блідіше, ніж на іншому дисплеї. Зі схожою проблемою стикався і Galaxy Note 9, який обійшовся покупцям в 1000 доларів.

Виявилося, що кілька партій смартфона страждають від цієї специфічної проблеми з обладнанням. Користувачі підтвердили наявність неполадок. Проблема рідкокристалічного дисплея з підсвічуванням — це апаратна проблема, яку не можна виправити новою прошивкою програмного забезпечення. Подивимося, чи визнає свою компанія несправність, і відкличе свої гаджети чи ні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Один з власників гаджета заявив, що магазин, в якому він купив телефон, спочатку відмовився змінювати бракований гаджет. При цьому сервісний фахівець підтвердив наявність проблеми. У підсумку йому поміняли смартфон. В Xiaomi поки не коментують ситуацію.

Варто відзначити, що смартфон підкупив користувачів своєю ціною. Проте, за це вони і поплатилися, оскільки телефон можна відремонтувати тільки в сервісному центрі, а, враховуючи дату виходу смартфона, мінімальну кількість компонентів, що сильно підніме ціну за ремонт.

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.