Давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Напередодні в місті Купертіно (штат Каліфорнія, США) в ході традиційного заходу корпорація Apple представила порцію нових гаджетів.

Найбільший ажіотаж серед фанатів "яблучної" продукції в черговий раз викликали три моделі смартфонів - iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone XR. І хоча смартфони в самому залі, де проходила презентація сприйняли із захопленням, деякі експерти скептично поставилися до нових девайсів. Аналітики заявили, що Apple лише допрацювали iPhone випуску-2017. iPhone Xs фанати"яблучники" чекали майже рік, являє собою більш-менш точну копію торішнього iPhone X. І саме це і сталося. Всі ці витоки дозволили створити загальну картину майбутніх смартфонів ще за кілька місяців до виходу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також експерти розкритикували рішення інженерів корпорації поставити на iPhone Xs і iPhone Xs Max новітній процесор A12 Bionic, здатний виконувати трильйонів операцій в секунду. Таке програмне рішення, на їх думку, буде актуально тільки для тих користувачів, які не уявляють життя без мобільних ігор або працює в сфері обробки відео, а для середньостатистичних користувачів цей процесор є дуже потужним. Потужність вимагає величезну енергію, у зв'язку з чим акумулятор буде швидше розряджатися.Відомо, що iPhone Xs буде коштувати $999, а iPhone Xs Max - $1099 тис. iPhone XR - нове рішення від Apple в умовно "бюджетному" діапазоні. Саме тому в ньому використаний застарілий LCD-екран замість дорогого OLED. iPhone XR обійдеться покупцеві в $935., що ні краплі не бюджетно.

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.