Джастін Маканір, який обіймав в компанії Tesla посаду віце-президента з міжнародних відносин, вирішив перейти на нове місце роботи. Йому запропонували сісти в крісло фінансового директора на іншому підприємстві. Топ-менеджер зазначив, що було б дуже нерозумно відмовитися від запропонованої вакансії.

Як повідомляє CNN, називати ім'я компанії Маканір не захотів аби уникнути зайвих пліток та обговорень. Колишній віце-президент подякував колегам за плідну роботу і попросив представників ЗМІ не спекулювати на новині про його звільнення.

"Я дійсно ціную проведений у Tesla час, я дуже поважаю своїх колег і роботу, яку вони виконують, але від таких пропозицій не відмовляються", - сказав він.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ілону Маску запропонували знятися в порно

У листі від порномагната зазначено, що Маску не доведеться займатися сексом на камеру. На місці Маска, кожен би подумав про це. Особливо, якщо не доведеться навіть роздягатися. Крім цього, йому буде безкоштовно надано марихуану і закуски із вмістом наркотику, а також “безцінні спогади”, якими він може поділитися зі своїми дітьми та близькими.

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатен швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Також Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдові, а також інших європейських країнах.