Компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважає, що краще зосередитися на Gmail.

Сервіс Inbox запустили в 2014 році як альтернативу Gmail. Більшість нових "фішок" сервісу сподобалися користувачам, але незабаром перекочували на Gmail. Inbox вирішили закрити як непотрібний тестовий майданчик.

Поштовий сервіс Google Inbox пропрацює до кінця березня 2019 року, після чого блогополучно кане в лету.

Нагадаємо, 12 вересня Apple провела довгоочікувану презентацію. Ми зібрали все, що показали під час заходу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Всі ці моделі стануть доступними для замовлення 14 вересня, і будуть доступні вже 21 жовтня.

iPhone XS отримав 5,8-дюймовий і OLED-екран. Однак акумулятор менший, ніж у XS Max. Як і очікувалося, у новинки тепер є виріз, як і у iPhone X.

iPhone X Max отримав 6.5 - дюймовий екран. У цьому і є його головна відмінність.

iPhone XR виявився не бюджетником (від 749 доларів). Серед іншого, він отримав одинарну камеру, а також величезну палітру колірних варіантів.

Смартфон тепер має кращий стерео-звук. Система розпізнавання облич стала більш захищеною. Всередині у флагмана лише невеликі поліпшення: він буде працювати на більш швидкому процесорі A12 Bionic, який побудований за 7-нанометровим техпроцесом, і отримають по 4 гігабайти оперативної пам'яті замість трьох, які були в попередніх моделях.

Нагадаємо, в останній на даний момент інсайдерській збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox.

Раніше Знай.ua писав, що на користувачів браузера Google Chrome чекає розчарування. Як виявилося, після великого оновлення на честь ювілею браузера, він став вживати на 13 відсотків більше оперативної пам'яті, змушуючи ваш ПК гальмувати ще більше.

Також Знай.ua повідомляв, розробники WhatsApp випустили версію месенджера, який працює на кнопкових телефонах під управлінням KaiOS.