Швейцарська індустрія годинників відчуває все більшу конкуренцію і загрозу з боку нового Apple Watch. Варто відзначити, що нова версія годинника отримала безліч нових функцій, які можуть врятувати користувачеві життя. Звичайно ж, від звичайних годинників такої допомоги чекати не варто.

”Новий Apple Watch 4-це вже не еволюція, а скоріше революція, адже він спрямований не тільки на зап'ясті хіпстерів, але і на споживачів старше 45 років, які турбуються про своє здоров'я. Годинники здатні робити електрокардіограму для виявлення збоїв в роботі серця свого власника. Apple продовжує додавати нові функції в своїх годинники, чим створює дедалі більшу загрозу для класичних якісних швейцарських годинників”, - заявив експерт в годинникової індустрії Грегорі Понс.

Експерти також оцінюють, що вже до кінця цього року Apple можуть досягти рівнів продажу швейцарських аналогів, і навіть обійти їх. І це логічно, адже ніхто не проти того, що наручні годинники можуть допомогти знайти проблеми з вашим здоров'ям, і можливо, навіть врятувати життя в майбутньому.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зараз ціна Apple Watch 4 становить від 399$, і це цілком прийнятна ціна для таких розумних годинників від культової компанії.

Як відомо, у середу ввечері компанія Apple представила осінні новинки - гаджети активно обговорюють у соцмережах, і головною темою для обговорення стали нові iPhone, які отримали безліч нових функцій, яких немає у конкурентів.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.