Не секрет, що Apple представила нові iPhone 12 вересня. Крім цін, користувачі хотіли дізнатися, у скільки обійдеться ремонт новинок. Як виявилося, подібні цифри змусять вас берегти смартфон як себе. Отримати цю інформацію дозволяє сторінка “Ремонт та обслуговування iPhone” на сайті Apple. Відразу обмовимося, що поки є інформація тільки по старшим моделям iPhone Xs Xs і Max, а молодша Xr поки відсутня. До речі, бюджетник стане доступним пізніше інших моделей.

Почнемо з акумулятора, заміна якого по гарантії або розширеної гарантії AppleCare+ не буде коштувати нічого. Якщо ж така необхідність виникне вже після закінчення гарантійного терміну, то доведеться викласти $70 незалежно від моделі. Це досить багато, враховуючи нинішній курс гривні до долара. Доповівши ще 30 доларів, можна купити супербюджетный смартфон від Alcatel.

Замінити пошкоджений екран при наявності сервісного плану AppleCare+ буде коштувати $30, без гарантії — $280 для iPhone Xs і $330 — для iPhone Xs Max. Погодьтеся, що за таку ціну можна купити середній смартфон від Xiaomi або Meizu. Але це далеко не найдорожче задоволення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Всі інші негарантійні випадки ремонту, включаючи зовнішні фізичні ушкодження, для iPhone Xs коштують $550, а для iPhone Xs Max і зовсім $600. Простіше кажучи, саме таку суму доведеться відстебнути для заміни заднього скла. Стільки ж коштує новенький iPhone 8 на офіційному сайті яблучної компанії.

З планом AppleCare+ усунення різного роду пошкоджень, що належать до категорії Other damage, обійдеться всього в $100, так що при можливості явно краще придбати розширену гарантію AppleCare+, яка стоїть колишні $200. Як виявилося, користувачам доведеться дбайливо ставитися до телефону, або ж прив'язувати його до своєї руці або в кишені.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.