Південнокорейський гігант опублікував тизер, яким повідомив, що 11 жовтня він проведе презентацію. Само собою, мова йде тільки про нової моделі смартфонів лінійки Galaxy, який стане хедлайнером презентації. Цифру 4 у запрошенні можна розцінити як натяк на те, що новинка оснащена чотирма камерами.

Враховуючи, що Nokia представить телефон з 5 камерами, а Huawei 20P отримає 3 або 4, це цілком реально і для цього смартфона, враховуючи, як подвійна камера стає популярнішим. Компанії нічого не варто зробити подвійну і фронтальну. Втім, четвірка може позначати і щось інше, але на тлі розмов про майбутній вихід пристрою Samsung з 4 камерами, багато схильні припускати, що заради нього і проведуть презентацію 11 жовтня.

Хтось чекає, що південнокорейський гігант першим у світі випустить смартфон з 4 датчиками в тильній камері, але більш реалістичним все ж виглядає прогноз, що йдеться про подвійний фронтальною та основною камерах.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Доречі, новинка отримає топові характеристики, щоб перевершити iPhone XS Max за всіма показниками. Але і про ціну не варто забувати, а вона точно перевалить за 1000 доларів. Швидше за все, це навіть не межа, і компанія змусить користувачів віддати всі свої гроші заради самого наверненого девайса.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox. Незважаючи на те, що сервіс досить популярний серед користувачів, компанія вважала, що краще зосередитися на Gmail.

Раніше Знай.uа писав, що давно минули ті часи, коли кожна нова модель смартфона від Apple зустрічалася з невимовним захопленням. Саме тоді Стів Джобс сказав, що поєднав телефон, аудіоплеєр і фотоапарат в один пристрій, назвавши його iPhone 2G.

Знай.uа повідомляв, що в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox. Залишається таємницею, чи законно робити такі речі заради просування власних продуктів.