Фанати техніки напевно вже знають про те, коли і за скільки можна буде купити нові iPhone Xs, Xs Max і Xr в Україні.

Підозрюємо, що любителям технічних новинок не менш цікаво буде дізнатися, у скільки обійдеться ремонт пристроїв в авторизованому сервісному центрі, якщо з'явиться необхідність замінити акумулятор або екран.

телефон

Про це детально розповіли на сторінці "Ремонт і обслуговування iPhone" на офіційному сайті Apple.

Важливо зауважити, що поки є інформація тільки по старшим моделям iPhone Xs і Xs Max, а молодша Xr поки відсутня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

розбите скло

Якщо вам потрібно замінити акумулятор, ремонт якого по гарантії або розширеній гарантії AppleCare + не коштуватиме нічого.

Якщо ж така необхідність виникне вже після закінчення гарантійного терміну, то доведеться викласти чималеньку суму, приблизно $ 70 незалежно від моделі.

У той же час пошкоджений екран при наявності сервісного плану AppleCare + коштуватиме $ 30, без гарантії - $ 280 для iPhone Xs і $ 330 - для iPhone Xs Max. Але радіти рано, адже це далеко не найдорожче задоволення.

Інші негарантійні випадки ремонту, включаючи зовнішні фізичні ушкодження, для iPhone Xs коштують $ 550, а для iPhone Xs Max і зовсім $ 600.

Простіше кажучи, саме таку суму доведеться заплатити чималу суму для заміни заднього скла. Таким чином, заміна розбитого скла для iPhone Xs Max рівноцінна покупці нового iPhone 8, який коштує якраз $ 600.

телефон

Варто згадати про новинку AppleCare +, яка сприяє усуненню різного роду пошкоджень, що відносяться до категорії Other damage, яка обійдеться всього в $ 100, так що за можливості явно краще придбати розширену гарантію AppleCare +, яка коштує попередні $ 200.

ціни за ремонт

При цьому важливо пам'ятати, що Apple може в «певних випадках» відмовляти в гарантійній заміні заднього скла навіть за наявності AppleCare +.

Нагадаємо, південнокорейський гігант опублікував тизер, яким повідомив, що 11 жовтня він проведе презентацію. Само собою, мова йде тільки про нової моделі смартфонів лінійки Galaxy, який стане хедлайнером презентації. Цифру 4 у запрошенні можна розцінити як натяк на те, що новинка оснащена чотирма камерами.

Як повідомляв Znaj.ua, компанія Sony оголосила про старт продажів нового смартфона Xperia XA2 Plus. Апарат отримав широкоформатний екран із співвідношенням сторін 18: 9, а також величезний акумулятор за сьогоднішніми мірками. Під капотом у новинки восьмиядерний процесор Snapdragon.

Також Znaj.ua писав про те, що після презентації Apple 2018, під час якої компанія представила флагманські смартфони iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xs R, аналітики компанії Mixpanel визначили рівень популярності всіх моделей смартфонів Apple. Як виявилося, користувачі обрали золоту середину між ціною і якістю смартфона.