Компанія Lenovo оголосила про добровільне відкликання ноутбуків ThinkPad X1 Carbon. Мова йде про ноутбуки ThinkPad X1 Carbon п'ятого покоління, які виробили в період між груднем 2016 і жовтень 2017 року.

Після того, як багато користувачів почали скаржитися на перегрів аккумулятора, у компанії виявили, що одна з непадалок ноутбука може призвести до його займання.

Lenovo повідомили, що деякі з ноутбуків цієї серії можуть мати незакріплені гвинти, які можуть пошкодити батарею, що загрожує перегрівом і несе небезпеку займання.

У компанії також повідомляють, що поки що випадків загоряння або псування майна не було зафіксовано, єдина скарга - це сам перегрів. Всього до потенційно проблемних зараховують близько 78 тисяч ноутбуків в США і 5500 в Канаді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Проблемні моделі мають номери 20HQ, 20HR, 20K3, 20K4.

Раніше повідомлялося, що після презентації Apple 2018, під час якої компанія представила флагманські смартфони iPhone Xs, iPhone Xs Max і iPhone Xs R, аналітики компанії Mixpanel визначили рівень популярності всіх моделей смартфонів Apple. Як виявилося, користувачі обрали золоту середину між ціною і якістю смартфона. Звичайно ж, мова йде про iPhone 7. Він займає 17,34% від всього ринку активних смартфонів Apple. Погодьтеся, це дуже велика цифра, враховуючи, що кількість гаджетів на iOS досягла 1 млрд.

На другому місці опинилася модель iPhone 6s. ЇЇ частка становить 13,01%. Користувачі просто не купують такі версії, щоб купити найтоповіший після його презентації.

На третьому місці модель iPhone 7 Plus з часткою ринку 12,06%.

Нагадаємо, що компанія Google закриє поштовий сервіс Google Inbox.

Раніше Знай.ua писав, в останній на даний момент інсайдерської збірці Windows 10 (під номером 1809) Microsoft реалізувала нову функцію, що перешкоджає установці браузерів Chrome і Firefox.

Також Знай.ua повідомляв, Xiaomi представила бюджетний клон iPhone XS Max.