Багато користувачів смартфонів Samsung Galaxy S7 давно стали скаржитися на неполадки в роботі техніки, але недавно кількість цих скарг збільшилася в рази, у зв'язку з однією обставиною.

Про це детально розповіла PolitekA.

телефон

Нещодавно на конференції Black Hat, яка пройшла на цьому тижні в Лас-Вегасі, фахівці Грацського технічного університету розповіли про те, що смартфони Samsung Galaxy S7 були вразливі перед «процесорним» багом Meltdown.

Варто згадати, що різного роду неполадки смартфонів Meltdown і Spectre були виявлені ще в минулому році, але широкому загалу відомо про них стало лише на початку 2018 року. Ці фундаментальні баги становлять небезпеку для всіх сучасних процесорів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

телефон

Незважаючи на те, що багато виробників вже давно випустили патчі і оновлені мікрокоди для своїх продуктів, ІБ-фахівці знаходять нові способи їх експлуатації чи не кожен місяць.

телефон

Багато хто вважав, що уразливість Meltdown не становить загрози для пристроїв компанії Samsung, включаючи смартфони, але тепер фахівці повідомили, що це не так. Як з'ясувалося тепер, вразливість перед багом продемонстрували смартфони Samsung Galaxy S7.

Що ж про це говорить сама компанія?

телефони

Стало відомо, що в компанії Samsung вже підтвердили дані дослідників і повідомили, що перші патчі були випущені ще в січні поточного року, а влітку компанія представила ще одне, додаткове оновлення, яке «захищає пристрої на рівні чіпсета». Користувачам традиційно нагадали про необхідність своєчасного оновлення ПЗ.

У свою чергу, аналітики з Грацського технічного університету вважають, що проблема не обмежується лише деякими смартфонами Samsung. На їхню думку, так само уразливими перед Meltdown можуть виявитися і сотні мільйонів інших мобільних пристроїв, про що поки нікому не відомо, і патчів для них просто немає.

телефон

Щиро сподіваємося на те, що найближчим часом компанія постарається вирішити ці неполадки, адже її репутація вже значно похитнулася.

Нагадаємо, днями глава Samsung вирішив побесідувати з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що собою буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Як повідомляв Znaj.ua, компанія Xiaomi окрім смартфонів та планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створений окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Також Znaj.ua писав про те, що у купертинської компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали через проблеми з дисплеями.