Компанія HTC планує відмовитися від виробництва смартфонів. Повідомляється, що це рішення прийняли через втрату значної частини ринку. Не дивно, хоча раніше компанія користувалася популярністю, зараз же вона нічого не здатна дати користувачеві. Компанія не встигає за всіма технологічними новинками, тому їх телефони перестали користуватися популярністю.

Випуск продукції буде доручено технологічним партнерам. Подібна практика є стандартною для ринку персональної та мобільної електроніки. Приміром, сама HTC раніше займалася виробництвом смартфонів Google, включаючи Pixel 1 і Pixel 2. Однак свої девайси компанія не буде робити. До речі, невелика частина робітників компанії перейшли до Google, коли та купила цілий підрозділ інженерів HTC.

Компанія продовжить розробку нових моделей, а на аутсорс віддасть тільки складання.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Який саме виробник стане технічним партнером компанії, не повідомляється. Фанати компанії сподіваються на успіх лінійки HTC U12, однак надій на це дуже мало. Втім, це ще не кінець для компанії. Приміром, BlackBerry повертається на ринок смартфонів через кілька років після затишшя, представивши нові смартфони з цікавими функціями, серед яких фізична клавіатура і незвичайна система захисту і шифрування даних.

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.