На його думку, дорожнеча нових смартфонів iPhone виправдана їх розширеною функціональністю. З цим кожен погодиться, оскільки під час презентації директор Apple представив новий функціонал своїх смартфонів. До речі, навіть у конкурентів таких технологій немає.

iPhone XS Max з пам'яттю 512 Гб в Америці коштує $1449, в Україні його ціна буде близько 45 тисяч гривень. Такі суми власники компанії просять за багатофункціональність пристроїв. І це цілком виправдана ціна, коли мова йде про кращий смартфон у світі. Використання цих смартфонів буде актуальною ще кілька років, так що це цілком непогане вкладення своїх грошей. Смартфони від Apple замінюють безліч додаткових гаджетів і надають різноманітність можливостей. За цей комфорт треба платити, впевнений Кук. Далеко не кожен смартфон має віртуальну лінійку, яку можна використовувати завдяки камері телефону.

І хоча Samsung намагається обійти яблучну компанію в плані інновацій, вже протягом декількох років Apple привносить в смартфони нові функції. Подібні інновації конкуренти зможуть повторити лише через кілька років. До речі, Samsung недавно запросив пресу на презентацію смартфона з чотирма камерами. Непогана спроба обійти Apple, оскільки в нових iPhone тільки 3 камери.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.